onsdag 11 januari 2012

Flicka knivskuren i Alahärmä

Detta är kopierat från öt´s hemsida (Eller jag tjyvade av min kompis Ida) : 


På onsdagen hade polisen fortfarande inte kunnat höra den unga kvinnan som blev knivskuren i Alahärmä i Södra Österbotten. Hon vårdas fortfarande på sjukhus.


Kriminalöverkommissarie Urpo Lintala säger att offrets tillstånd är stabilt, men att läkaren fortfarande inte gett polisen lov att höra henne.


Den 18-åriga kvinnan blev knivhuggen under en lektion i ett skolcenter i Alahärmä i måndags. Den misstänkte gärningsmannen, en 18-årig man som gick i samma klass som offret, omkom strax efteråt i en trafikolycka norr om skolcentret.


Polisen fortsätter utredningen bland annat genom att förhöra studiekamrater till offret och den misstänkte.

Måste bara säga att jag tycker att det är hemskt att något sådant händer. Jag har själv som liten varit på gymnastik med min killkompis Tomi i samma gymnasie byggnad som detta ägde rum. Tanken på att det bara är ungefär 20 kilometer från Åvist gör det inte bättre. Själv har jag hört flera saker som de inte har skrivit i ÖT. Vet inte om de missat det eller helt enkelt valt att lämna bor det. Men jag tycker att vi borde bry oss mer om våra medmänniskor. Visst finns det dagar då man inte tål någon och bara vill vara för sig själv. Men vi ska ändå minnas att det händer saker runt omkring oss.

Flickan kommer att överleva iallafall, vilket är tur! :)

3 kommentarer:

  1. Allt som hörs behöver inte heller vara hela sanningen... Bra att kunna censurera! Klem

    SvaraRadera
  2. Love you! God natt! Mammklem

    SvaraRadera