tisdag 15 november 2011

coola barn

Hade tänkt ta och redigera en massa bilder och sätta in dem här och vissa på Facebook. Men hjälp vad jag är trött! Håller på att somna! Så nu ska jag sova en timme eller två, sen sticka in till stan och köpa såndär såpa man har i badkaret så det blir helt sjukt mycket skum. Matteprovet ska ajg också hinna med ikväll! Men nu, sov Paulina, sov!
coola barn vid Purmo som känner på Kossa och Trollet! De var en sån härlig publik <3 Den bästa vi nånsin haft! ps. Lånade bild av Irene, hoppas det gick bra :)

2 kommentarer:

  1. Hej dotter! Jag fick en mycket livlig uppdatering av ert drama genom Oscar när vi tog en Stenbackapromenad nu på eftermiddagen. Han berättade att han nästan började gråta när du grät (som storasyster) i pjäsen... Kossan var så häftig, men han verkade nog egentligen beundra er alla. Brandmännen hade så bra brandslang också! Han sade att han inte visste om fler än förskolan, samt åk 1-2 hade fått vara och se på er. Han mindes helt enkelt inte att titta bakåt... Så pass spännande var det! Kul för honom att ni kom! Ha det gott! mammaklem

    SvaraRadera
  2. Naaaw vad roligt! Helt sjukt kul var de i Purmo!

    SvaraRadera